Я хотела бы поделиться своим восторгом от http://interior.org.ua/ , которую проводит компания по созданию интерьеров. Благодаря сайту дизайн-проект оказался превосходным, он отразил мою личность и добавил некоторую магию в мое жилище. Я счастлива, что нашла этот сайт , и я бы порекомендовал ее всем, кто хочет создать красивый и удобный дизайн-проект для своего дома. Большое спасибо, проект удался на славу!
Дизайн интерьера
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-11-12 17:13:32
Ми вже продумали дизайн інтер'єру. Ось тільки з покриттям підлоги ніяк не визначимося. Порадьте, що вибрати, і чому.
Поделиться32023-11-12 17:20:39
Ми вже продумали дизайн інтер'єру. Ось тільки з покриттям підлоги ніяк не визначимося. Порадьте, що вибрати, і чому.
Коли у нас стояло питання вибору покриття для підлоги, ми розглядали варіанти в інтернет-магазині виробника Світ Паркету. Тут вартість паркету виявилася дуже привабливою. Вирішили зупинитися на цьому варіанті і не пошкодували! Якість матеріалу перевернула наші уявлення про цей матеріал, - задоволені вибором! Деревина міцна та довговічна. Також порадувала простота догляду – паркет легко чиститься та піддається оновленню. Відчуття під ногами приємне, не холодне, що додає затишку до будинку. Загалом, нам цей паркет повністю догодив і зробив свій внесок у те, щоб наш будинок став ще затишнішим і стильнішим.